Ykkösen JJK julkaisi uuden valmennustiiminsä

Ykkösen JJK julkaisi uuden valmennustiiminsä

13.4.2018

JJK:n kauden 2018 valmennuskuviot ovat selvät. Ennen pääsiäistä seura tiedotti, että JJK:n päävalmentajana kesästä 2013 lähtien toiminut Juha Pasoja siirtyy uusien haasteiden pariin Ghanan pääsarjaan. Kauden 2018 aikana JJK:n joukkuetta Ykkösessä luotsaavat aiemmin Pasojan apuvalmentajina toimineet Mikko Manninen ja Janne Korhonen. Manninen jatkaa myös joukkueen pelaajana ja Korhonen vastaa edelleen lisäksi maalivahtien valmennuksesta.

Uutena kasvona edustusjoukkueen valmennustiimiin liittyy Isaac Hamdi. Reservijoukkue Villikettujen valmentamisesta tällä kaudella päävastuun kantava Hamdi toimii edustusjoukkueen apuna harjoituksissa. Fysiikkavalmentajana jatkaa kaudesta 2014 lähtien valmennustiimiin kuulunut Antti Luhta.

- Mikko ja Janne täydentävät osaamiseltaan toisiaan. Molemmat tuntevat seuran vaatimukset, toimintatavat ja tavoitteet, kuvailee ratkaisua JJK:n toimitusjohtaja Caius Forsberg seuran sivuilla.

- Minulla on täysi luotto, että homma ”Manun” ja Jannen johdolla toimii. Meillä on Suomessakin esimerkkejä siitä, että kahden päävalmentajan systeemillä on menestytty. IFK Mariehamn voitti kyseisellä tavalla Veikkausliigan mestaruudenkin, Forsberg vielä muistuttaa.

Sekä Mikko Manninen että Janne Korhonen omaavat pitkän historian kotimaisen ja jyväskyläläisen jalkapallon parissa. Korpilahdella syntynyt Manninen on pelannut nyt yhtäjaksoisesti JJK:ssa kaudesta 2011 lähtien. Pelaajauran ohella Manninen on aiemmilla kausilla toiminut JJK:n A- ja B-junioreiden valmennuksessa. Hän on myös suorittanut valmentajan ammattitutkinnon ja UEFA A -lisenssin, jotka oikeuttavat päävalmentajan tehtäviin Veikkausliigan ja Ykkösen tasolla.

Lähde: www.jjk.fi