Viime kauden luottokolmikko ei jatka AC Oulussa

Viime kauden luottokolmikko ei jatka AC Oulussa

03.11.2017

AC Oulun runkopelaajiin kahden kauden ajan kuuluneet David Ramadingaye ja Johannes Wentin sekä yhden kauden ajan kuulunut Tuomas Mustonen eivät jatka laivastonsinisissä kaudella 2018.

Elämään kuuluvat vaikeat ratkaisut, niin myös jalkapalloon. AC Oulun joukkueen rakennusvaihe on meneillään ja ainakin kolmen viime kaudella esiintyneen pelaajan ura ei jatku laivastonsinisissä.

Maalivahti Johannes Wentin ehti pelata kolmen kauden aikana yhteensä 69 virallista ottelua. Nollapelejä vyölle kertyi 23 kappaletta ja torjuttuja rangaistuslaukauksia kaksi kuudesta. Mies jättää AC Oulun haikein mielin.

- Minulla olisi ollut haluja jatkaa, mutta uuden valmentajan suunnitelmat ovat erilaiset. Tämä on jalkapalloa, Wentin sanoo haikein mielin.

David Ramadingaye ehti lunastaa kahden vuoden ajan kulttipelaajan roolin kannattajien keskuudessa. Yhteensä 45 virallisessa ottelussa syntyi 12 maalia. Kaudella 2017 Ramadingaye toimi joukkueen kapteenina ja AC Oulun kannattajien kummipelaajana. Kannattajien keräyksen ansiosta, Ramadingayen ura ylipäätänsä jatkui Oulussa myös kauden 2017. Hän toimi kaudella 2017 myös AC Oulun Villan Poikien valmentajana, kun joukkue nousi Vitosesta Neloseen.

Tuomas Mustonen pelasi AC Oulussa 26 ottelua tehoilla 7+4. Väsymätön taistelija lunasti nopeasti paikkansa kannattajien suosikkina.

Lähde: www.acoulu.fi