Viikingit teki jatkosopimuksia

11.4.2011

Viikingit on tehnyt kaksi pidempiaikaista pelaajasopimusta.  Ville Salmikiven sopimus kattaa kaudet 2011-2013 ja Kolumbiasta Vuosaareen kotiutuneen Carlosin sopimus kaudet 2011-2012.

Salmikivi itse kommentoi sopimusta ja päätöstään seuraavasti.

- Olen erittäin tyytyväinen sopimuksesta ja ylipäänsä siirrosta Idän Punaisiin. Joukkue on hyvä sekoitus kokemusta ja nuorta innokkuutta. Joukkueessa on hyvä henki ja olen erittäin tyytyväinen tapaan, jolla minut on otettu mukaan porukkaan. Viikingit on seura, jossa on hyvä valmennus ja loistavat olosuhteet kehittyä pelaajana. Se avaa mahdollisuuksia myös edetä jalkapalloilijan uralla, hän sanoo Viikinkien kotisivuilla.

Päävalmentaja Jäntti otti jatkosopimukset ilolla vastaan.

- Todella hieno juttu! Seurajohdolle kiitos, että linjaus pitkäjänteisempään tekemiseen siirtymisestä konkretisoituu pidempinä pelaajasopimuksina. "Vuosi kerrallaan" -meininki tuo usein mukanaan turhaa stressiä ja on henkisesti rankkaa sekä pelaajille, valmentajille että seurajohdolle. Jokatalvinen sopimusrumba on kuluttavaa hommaa, joten toivottavasti kauden aikana saadaan lisää tällaisia uutisia. Näin menetellen talvikaudestakin saadaan enemmän irti ja pelaajien yksilöllinen kehittäminen helpottuu huomattavasti, sanoo Jäntti.

- Hienoa myös nähdä, että Ville ja Carlos ovat valmiita sitoutumaan Viikkariperheeseen. Uskon, että tämä kaksikko tulee tekemään kovaa jälkeä tulevalla kaudella. Carlos on hiomaton timantti, josta on Viikingeille varmasti paljon iloa tulevaisuudessa. Hän on vahvarunkoinen, liikkuva hyökkääjä, joka pystyy pitämään palloa ja haastamaan puolustajia. Puolustuspelaamisessa ja kommunikoinnissa vielä parantamisen varaa, mutta kehittyy koko ajan.

- Ville on erittäin monipuolinen nuori hyökkäyspään pelaaja, joka on talven aikana osoittanut olevansa vähintäänkin Ykkösen tasoinen pelaaja. Ville on henkisesti vahva kaveri, jossa yhdistyy hienolla tavalla terve itseluottamus ja nöyryys. Mikä tärkeintä, Ville pystyy tekemään maaleja ja on oiva joukkuepelaaja. Villellä on hieno ura edessä.

Lähde: www.fcviikingit.fi