Siipirikkoinen KTP sopimukseen paluumuuttajan kanssa

Siipirikkoinen KTP sopimukseen paluumuuttajan kanssa

20.5.2018

Ykkösessä pelaava FC KTP on vahvistanut loukkaantumisten runtelemaa miehistöään hankkimalla riveihinsä viime kaudelta tutun miehen.

KTP pelasi viime ottelussa ilman vammoista kärsiviä Manelia, Matias Lindforsia ja Chris Jamesia. Nyt tästä kolmikosta James pystyy palaamaan takaisin tositoimiin maanantain AC Oulu -otteluun. Klubi 04:ää vastaan käydyssä ottelussa Ville Oksanen ja Kwaeme Watson-Siriboe saivat kolhuja ja joutuvat jättämään vierasreissun väliin. Lisäksi edellisessä ottelussa erinomaisesti keskikentällä urakoinut Filipe Mello on poissa joukkueen vahvuudesta. Lisäksi sivussa ovat Anton Eerola ja Juuso Anttila.

KTP sai tarjouksen myöhään perjantai-iltana viime kaudella kotkalaisjoukkueessa vierailleesta Quincy Oseista. KTP päätti tarttua tilaisuuteen loukkaantumissuman keskellä ja seura pääsi yhteisymmärrykseen ottelukohtaisesta sopimuksesta taitavan keskikenttäpelaajan kanssa. Osei on vihreävalkoisten mukana Oulun reissulla.

- Tiesimme entuudestaan miehen taidot, joten tähän tilaisuuteen oli helppo tarttua. Quincy on talvehtinut Pohjois-Kyproksella ja pelannut siellä kevääseen saakka, joten hän on taatusti hyvässä fyysisessä kunnossa, KTP:n hallituksen jäsen Jukka Mustonen sanoi kotkalaisten sivuilla.

Lähde: www.fcktp.fi