OPS:n valmentaja jättää tehtävänsä

OPS:n valmentaja jättää tehtävänsä

26.6.2017

OPS-valmentaja Charles Figho joutuu jättämään tehtävänsä.

Figho joutuu jättämään edustusjoukkueen valmentajan tehtävät henkilökohtaisten syiden vuoksi. Toista perättäistä kauttaan OPS:n edustusjoukkueen valmennustiimissä toiminut Figho palaa takaisin Nigeriaan.

Oulun Palloseuran urheilullisen toiminnan toimivuuden taustalla häärii tärkeä henkilö. OPS:n urheilutoimenjohtajana kuluvana vuonna aloittanut Adriel Gabilan Rodrigues omaa kattavan jalkapalloseura-verkoston, joista Rodrigues etsii yhdessä OPS-manageri Miika Juntusen kanssa sopivia pelaajia OPS:n edustusjoukkueeseen. Riossa syntyneen 29-vuotiaan brasilialaisen Rodrigues toimenkuvaan kuuluu kykyjenetsintä sekä siirtoprosessien käsittely. Hänellä on kansainvälinen liiketalouden tutkinto ja hän on aiemmin promotoinut kansainvälisiä pelaajia ympäri maailmaa. Hänellä on kokemusta pelaajatarkkailijana ja erilaisista projekteista useassa eri seurassa.

- Toimin lähietäisyydeltä yhdessä Juntusen kanssa kehittääkseen tätä seuraa. Tavoitteena on kehittää seuran rakennetta uudelle tasolle. Joudumme kohtaamaan samoja haasteita kuten jokainen suomalainen seura, mutta kunnollisella strategisella suunnittelulla edessä on kirkkaampi tulevaisuus, Rodrigues lupaa.

Rodriguesin työpöydällä on tällä hetkellä todella lupaava maajoukkuetason pelaaja, josta on jo tehty tarjous.

- Tämän maaliin saattaminen olisi todella iso asia seuralle, hän hehkuttaa.

Rodriguesin ja Oulun Palloseuran yhteistyö on alkanut tämän vuoden maaliskuusta ja toivottavasti jatkuu pitkälle tulevaisuuteen. Hänen toimestaan OPS on saanut jo nipun kovan luokan pelaajia, ja lisää on tulossa. Parhaillaan OPS:n harjoitusryhmässä on mukana neljä Rodriguesin skouttaamaa pelaajaa. Kaksi Brasiliasta, yksi Argentiinasta ja yksi Trinidad-Tobagosta.

Lähde: www.ops.fi