Jaakko Hietikko

KTP:lla testipelaajia harjoituksissa

26.11.2014

KTP:n harjoituksissa nähdään mielenkiintoisia testipelaajia. Joukkueella on yhteensä viisi uutta sekä kaksi hieman tutumpaa peluria testattavana. 

KTP:n testiin saapuvat Jesse McLean, Tim Tuomikoski, Jaakko Hietikko, Felipe Aspegren sekä Mikael Salimäki.

McLean on mielenkiintoinen 17-vuotias porvoolainen maalivahtilupaus, joka kuuluu ikäluokkansa maajoukkueryhmään. Hyökkääjän tontilla viihtyvä Tuomikoski on taasen Klubi-taustan omaava peluri, joka on nähty viime kausina pääosin reserviryhmä Klubi 04:n kokoonpanossa.

Jaakko Hietikko on Tuomikosken tavoin hyökkäyspään pelaaja, joka pelasi ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa vuonna 2013 Hongan pelipaidassa. Sen jälkeen matka on vienyt PK Keski-Uusimaan kautta FC Lahteen, jonka kanssa hän teki tänä vuonna vuoden mittaisen sopimuksen, mutta siirtyi lainalle FC Jazziin.  Myös hänellä on pitkä tausta eri ikäkausimaajoukkueista.

Aspegren on HJK-kasvatti ja pelipaikaltaan laitapuolustaja. Kolumbialaissuomalainen Aspegren nähtiin menneellä kaudella TPS:n liigamiehistössä, jonne hän siirtyi lainalle SJK:n organisaatiosta. Aspegrenillä on niin ikään meriittinään lukuisia nuoren maajoukkue-edustuksia.

Viimeisenä, muttei vähäisempänä treeneihin saapuu lahtelaislähtöinen Mikael Salimäki. 21-vuotiaan Salimäen pelipaikka on Aspegrenin tavoin puolustuksen laidalla, mutta hän pystyy pelaamaan myös topparina tai laitalinkkinä. Salimäki nähtiin menneellä kaudella FC Lahden liigaryhmässä, missä hän heti ensimmäisessä ottelussaan merkkautti itsensä maalintekijöiden joukkoon. Kahdentoista liigaesiintymisen lisäksi hän pelasi Kakkosta Lahti Akatemian paidassa.

Ruonalassa nähdään lisäksi viime Ykkösen kaudella FC Jazzia sekä JIPPOa edustaneet, Kotkan omat pojat, Juuso Laitinen sekä Saku Kvist. Myös yhteistyöseura Peli-Karhuista on pelaajia mukana.

KTP julkistaa torstaina myös uusia pelaajasopimuksia ensi kaudeksi.

Lähde: www.fcktp.fi