KTP kiinnitti Ykkösen maalitykin

KTP kiinnitti Ykkösen maalitykin

13.9.2018

KTP ja Aleksi Pahkasalo ovat päässeet yhteisymmärrykseen 1+1-vuotisesta jatkosopimuksesta. Sopimuksen optiovuosi astuu automaattisesti voimaan, mikäli seura yltää tavoitteeseensa liiganoususta.

Kymmenen maalia tällä kaudella viimeistellyt hyökkääjä on viihtynyt vihreävalkoisissa.

– Minulla on ollut paljon myös epäilijöitä, sillä viime vuonna tein maaleja Kakkosessa ja monet sanoivat, etten pysty toistamaan sitä Ykkösessä. Nyt he sitten sanovat, etten pysty tekemään maaleja liigassa. Minulla oli vaihtoehtojen joukossa Veikkausliigan kärkiseuroja, mutta mielestäni olisi unelma nostaa KTP liigaan, koska sinne joukkue kuuluu. Haluan olla auttamassa KTP:tä nousemaan liigaan, hyökkääjä toteaa KTP:n sivuilla.

Pahkasalo kertoo, ettei kokenut saavansa liigasta keskeistä roolia, jotta tässä vaiheessa uraa olisi kannattanut tarttua liigaseurojen tarjouksiin.

– Olen pelaajatyyppinä sellainen, joka nauttii vastuusta ja että minulta odotetaan tuloksia. Mielestäni olen tällä kaudella näyttänyt pystyväni kantamaan tätä vastuuta, Pahkasalo toteaa.

KTP on jo käynnistänyt ensi kauden joukkueen rakentamisen ja keskustelut muidenkin pelaajien kanssa on jo hyvässä vauhdissa.

Lähde: www.fcktp.fi