KTP hankki maalintekopotentiaalia

KTP hankki maalintekopotentiaalia

21.11.2018

KTP on solminut kaksivuotisen sopimuksen 19-vuotiaan hyökkääjän Tuukka Kurjen kanssa.

Kurki edusti viime kaudella Ykkösessä pelannutta ja Veikkausliigaan noussutta HIFK:ta. Hyökkääjälupaukselta on lupa odottaa vahvaa osaamista maalien tekemiseen.

–Kurki omaa potentiaalia hyväksi maalintekijäksi. Onnistuessaan hän voi yltää helpostikin 10 maalin mieheksi. Tiedossa on hänen kova halunsa kehittyä entistä paremmaksi pelaajaksi, KTP:n hallituksen jäsen Jukka Mustonen sanoo seuran sivuilla.

Kurki pelasi viime kaudella yhteensä 17 virallisessa ottelussa tehden yhdeksän maalia. Otteluita kertyi vyölle niin Ykkösessä, Suomen Cupissa kuin HIFK:n Kakkosessa pelanneesta kakkosjoukkueesta. Kurki teki kolmessa cupin ottelussa neljä, kahdessa Kakkosen ottelussa kaksi ja 12 Ykkösen ottelussa kolme maalia. Ennen HIFK:ta hän pelasi kahden kauden ajan HJK:n organisaatiossa ja jälkimmäisellä kaudella hän viimeisteli 12 Klubi 04:n Kakkosen ottelussa kuusi maalia.

Viime kautta varjosti kuitenkin jalkavamma, jonka johdosta hän ei pystynyt pelaamaan enää elokuun jälkeen.

–Yritin aluksi taistella kipulääkkeiden avulla, mutta lopulta oli pakko viheltää peli poikki. Nyt olen harjoitellut treeniohjelman mukaisesti ja pääsemässä jälleen kuntoon. Kun treenit Kotkassa alkavat, olen kunnossa, Kurki sanoo.

177-senttistä Kurkea kuvaillaan erinomaiseksi liikkujaksi rangaistusalueella ja hyväksi viimeistelijäksi, joka pystyy laukomaan terävästi molemmilla jaloillaan. Kurki on kuulunut aiemmin ikäkausimaajoukkueen vakiokalustoon, sillä hänen uraltaan löytyy peräti 18 poikien maaottelua. Joensuussa syntynyt Kurki on uskaltanut tehdä ennenkin kovia ratkaisuja kehittymisensä eteen.

Lähde: www.fcktp.fi