KPV solmi neljä jatkosopimusta

KPV solmi neljä jatkosopimusta

25.10.2017

Puolustajat Timo Rauhala, Teemu Mäki ja Elmer Kääntä sekä maalivahti Riku Lelo Lun Koka ovat sopineet ensi kautta koskevat jatkosopimukset KPV:n kanssa.

Luottopelaajaksi noussut laitapakki Rauhala aloittaa neljännen kautensa Vihreissä.

- Hienoa päästä jatkamaan hommia ensi vuonna täällä. Tällä kaudella ei onnistuttu tavoitetta saavuttamaan, joten homma on siltä osin vielä kesken. Joka vuosi on asiat mennyt eteenpäin kentällä ja sen ulkopuolella ja samaa rataa kun jatketaan, niin se palkintokin tulee jossain vaiheessa, sanoo Rauhala KPV:n sivuilla.

Pallo-Veikkojen oma kasvatti Teemu Mäki jatkaa myös ensi kaudella. Mäki nousi edustuksen rinkiin jo vuonna 2010 ja on pelannut lähes 200 edustusjoukkueen ottelua

- Kiitoksia! Mahtava jatkaa vieläkin osana KPV:n vihreää perhettä. Nyt vaan preseasonilla kovaa duunia että pystyy parhaansa mukaan auttamaa joukkuetta saavuttamaan sen tulevat tavoitteet, Mäki paaluttaa tulevaa kautta.

Kesällä Vihreisiin siirtynyt nuori toppari Elmer Kääntä aloittaa ensimmäisen kokonaisen kautensa KPV:n miehistössä. Avauskautta häiritsi armeijan suorittaminen.

- Oli helppo päätös jatkaa KPV:ssa. Odotan jo innolla ensi kautta, kun pääsen valmistautumaan siihen ilman häiriötekijöitä. Uskon, että pystyn antamaan ensi vuonna paljon enemmän joukkueelle ja pystytään saavuttamaan se yhteinen tavoite.

Maalivahti Riku Lelo Lun Koka on KPV:n oma kasvatti ja nuorukainen debytoi kahden ottelun verran Ykkösessä tällä kaudella.

- Itse olen tosi tyytyväinen, että saatiin sopimus sorvattua ja odotan innolla ensi kautta. Varsinkin nyt kun Matti jatkaa mukana ja tavoitteet pysyy kovana. Ensi vuonna lähetään pelaamaan paikasta ykköstorjujana, Lelo päättää.

Lähde: www.kpv.fi