Jenkkipelaaja PS Kemillä testissä

04.4.2011

Yhdysvaltalainen 25-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Dan Stevens tulee antamaan näyttöjä osaamisestaan Ykköseen tohinalla valmistautuvaan PS Kemin joukkueeseen.

New Yorkin Syracusesta kotoisin oleva Dan pelasi viime kaudella Yhdysvaltalaisen FC Buffalon riveissä NPSL-liigaa. Sarjan All Star -joukkueeseenkin valittu Dan on viime kuukaudet ollut Norjassa antamassa näyttöjä paikallisessa 1-divisioonajoukkueessa.

Espanjan La Mangassa kaksi viikkoa Stevens mukanaan leireilleen Nybergsund IL:n valmennus pitikin näkemästään, mutta Norjassa joukkueilla on ollut tänä vuonna samankaltaisia talousongelmia kuin Suomessa, ja paikallinen liitto määräsi heidät leikkaamaan pelaajabudjettiaan ja niin Dan joutui uudelleen seuran hakuun.

Parhaimpina puolinaan Dan pitää lähtönopeutta, kykyä rytminvaihdoksiin ja 1vs1 -tilanteita. Mieluisin paikka on hyökkäyksen laidalla, mutta pelaa mielellään kaikkia yläkerran paikkoja.  FC Buffalon paras maalintekijä ja viime kauden kapteeni Dan on saapunut jo Kemiin, ja on joukkueen käytettävissä keskiviikon RoPS-ottelussa Junkohallissa.

Lähde: www.kemi.fi/pskemi