Jaron testissä useita pelaajia

Jaron testissä useita pelaajia

06.1.2018

FF Jaro aloittaa harjoituksensa maanantaina 8.1. ja mukana on heti yhdeksän testipelaajaa.

Pelaajista pietarsaarelaisille tutuin on Jaron oma kasvatti Johan Brunell, joka siis saattaa tehdä paluun Jaro-paitaan kauden mittaisen tauon jälkeen. Viime vuonna Brunell teki sopimuksen MLS-seura Toronto FC:n kanssa, mutta visiitti Torontossa jäi lyhyeksi MLS:n pelaajasäännösten vuoksi. Brunell palasi Suomeen ja teki toukokuussa sopimuksen JBK:n kanssa.

Toni Sjöstedt on 20-vuotias pelaaja, joka edusti viime kaudella FC Honkaa. Toni Takamäki on vuonna 1992 syntynyt keskuspuolustaja, jolta mittaa löytyy 187 senttiä. Takamäki kuului viime kaudelle GrIFK:n runkopelaajiin Ykkösessä. Ilari Antila ja Ian Garrett pelasivat kauden 2017 Vasa IFK:ssa. Antila on puolustaja ja Garrett keskikenttäpelaaja. Aleksi Ikonen pelasi edellisellä kaudella Kakkosta PEPO:n riveissä. Keskikentän laidalla viihtyvä 23-vuotias Ikonen viimeisteli PEPOlle kymmenen maalia.

Miguel Angel Alvarado Caloca on 25-vuotias meksikolainen keskikenttäpelaaja. Masanobu Egawa puolestaan on 21-vuotias japanilainen, joka pystyy pelaamaan hyökkäävissä rooleissa sekä laidoilla että keskellä. Hän on pelannut Euroopassa Montenegron pääsarjaa FK Sutjeska:n riveissä sekä Ruotsissa Superettania IFK Värnämon paidassa, jonne Egawa siirtyi viime vuoden heinäkuussa.

Scott Angevine on 28-vuotias yhdysvaltalainen maalivahti, joka on ollut Suomessa jo useamman vuoden.

Kaikki testipelaajat ovat mukana ensi viikon harjoituksissa.

Lähde: www.ffjaro.fi