Jaron ensi kauden valmentajat nimetty

Jaron ensi kauden valmentajat nimetty

22.10.2018

FF Jaro on pestannut tulevan kauden valmennukseensa kaksi isoa Jaro-persoonaa. Päävalmentajana tulee toimimaan Niklas Käcko ja hänen apuvalmentajanaan Jonas Portin.

FF Jaron tulevan kauden rakennus käynnistyi todenteolla, kun seurajohto on valinnut valmentajat tuleville kausille. Joukkuetta erinomaisella menestyksellä syksyn aikana luotsannut Niklas Käcko jatkaa päävalmentajana myös kaksi seuraavaa kautta. Käcko korvasi Tomi Kärkkäisen elokuussa ja Käckon alaisuudessa joukkue pääsikin hurjaan lentoon. Käckon ensimmäisessä ottelussa Hakaa vastaan Jaro kärsi vielä niukan tappion hallinnasta huolimatta, mutta sen jälkeen Jaro voitti viisi seuraavaa ottelua päästämättä maaliakaan omaan verkkoon.

Käcko on tuttu nimi pietarsaarelaisille ja hän on mm. valmentanut FF Jaron B-junioreita yhteensä yhdeksän kauden ajan. Käcko on mielissään uudesta sopimuksesta.

Käckon aisaparina tulee toimimaan pietarsaarelaisille niin ikään erittäin tuttu nimi, kun Jonas Portin on allekirjoittanut seuran kanssa sopimuksen, jonka kesto on 1+1 vuotta. Portin, 32, tunnetaan yhtenä Jaron junioriputken kirkkaimmista helmistä. Hän debytoi Veikkausliigassa Jaron paidassa kaudella 2005. Portin pelasi 21 maaottelua alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa ja hän kuului myös Suomen joukkueeseen Ruotsissa pelatussa alle 21-vuotiaiden EM-lopputurnauksessa vuonna 2009.

Kesällä 2009 Portin siirtyi italialaisen Ascolin riveihin, josta matka jatkui reilun vuoden päästä Padovaan. Portin joutui lopettamaan pelaajauransa terveydellisistä syistä kesällä 2012.

Portinin kohdalla tarkoitus on, että hän aloittaa UEFA B -valmentajakoulutuksen mahdollisimman nopeasti.

Käckon ja Portinin lisäksi Pontus Backlund tulee jatkamaan joukkueenjohtajana sekä maalivahtivalmentajana.

Lähde: www.ffjaro.fi