Jarolle tärkeät jatkosopimukset

Jarolle tärkeät jatkosopimukset

25.10.2017

FF Jaro on tehnyt kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun Pavle Milosavljevic ja Seth Paintsil jatkavat punapaidoissa. Milosavljevicin sopimus on vuoden mittainen ja Paintsil jatkaa Jarossa kaksi seuraavaa kautta.

Pavle Milosavljevic oli yksi koko Ykkösen nimekkäimmistä hankinnoista, kun serbi liittyi Jaron riveihin kevättalvella. Milosavljevicin kausi alkoi kuitenkin murheellisesti, kun hän loukkasi polvensa Ykkösen avausottelussa ja edessä oli pitkä toipumisjakso. Kentille palattuaa Milosavljevic osoitti oman korkean tasonsa ja hän muodosti Charalampos Chantzopoulosin kanssa vahvan toppariparin. 30-vuotiaan Milosavljevicin sopimus kattaa kauden 2018.

Seth Paintsil saapui Jaroon jo kaudella 2015, mutta ikää ghanalaisella on vasta 21 vuotta. Paintsil on väläytellyt osaamistaan jo aikaisemmilla kausilla, mutta tällä kaudella mies teki todellisen läpimurtonsa. Tuulennopea Paintsil pelasi parhaan kauten Jarossa ja hän viimeisteli kauden aikana peräti kymmenen maalia ja oli joukkueen toiseksi paras maalintekijä. Paintsilin sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Lähde: www.ffjaro.fi