(C) JJK.fi

JJK ja laituri purkivat sopimuksensa

29.8.2018

JJK ja laitahyökkääjä Mikko Ala-Porkkunen ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Syynä on Ala-Porkkusen saama opiskelupaikka Oulusta. Siirtoikkunan ollessa kiinni Ala-Porkkunen voi tällä kaudella halutessaan pelata vielä Ykköstä alemmilla sarjatasoilla. Jo talvella pelaajasopimusta solmittaessa tulevien opiskelujen mahdollisuus oli tiedossa, eikä JJK luonnollisestikaan halua asettua esteeksi Ala-Porkkusen siviilipuolen haasteisiin.

20-vuotias Ala-Porkkunen on JJK:n oma kasvatti, joka teki läpimurtonsa aikuisten peleihin kaudella 2017 reservijoukkue Villikettujen pelatessa Kakkosta. Edustusjoukkueeseen hän teki vahvan sisääntulon viime talven Suomen Cupin otteluissa. Niissä Ala-Porkkunen pelasi avauskokoonpanossa jokaisessa ja viimeisteli kaksi maalia, GrIFK:ta ja Viikinkejä vastaan.

Talvikauden jälkeen pieni loukkaantuminen häiritsi, joten Ala-Porkkunen pääsi tekemään Ykkösen debyyttinsä vierasottelussa AC Oulua vastaan juhannuksen tienoilla. Sen jälkeen hän ehtikin pelata yhdeksässä ottelussa, joista varmasti ikimuistoisin oli tasapeli Helsingissä HIFK:n vieraana. Siinä ottelussa Pörri pelasi ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa Ykkösen tasolla ja viimeisteli heti uransa ensimmäisen Ykkösen maalin.

Lähde: www.jjk.fi