Italialaisveskari teki oharit KPV:lle

05.4.2011

KPV:hin tulossa ollut ja Kokkolassa jo käynytkin italialainen maalivahti Alessandro Marzuoli teki Palloveikoille niin sanotusti oharit.

- Sähköposteilla olimme jo sopineet pelaamisen ehdot. Hommasimme matkat Kokkolaan sekä ostimme vakuutukset ja lisenssit. Miehen oli tarkoitus pelata sunnuntain harjoitusottelussa VIFK:a vastaan, selvittää manageri Pekka Kuusela KPV:n sivuilla.

Viime kesänä italialainen pelasi VPS:ssa, ja hänen piti olla kohtuuhyvä veskari Ykkösen tasolle.

- Marzuolin lento oli Vaasaan ja hain miehen sieltä perjantai-iltana. Silloin kaikki oli kunnossa. Lauantaina mies kuitenkin nosti kytkintä ja häippäsi omille teilleen. Sunnuntaina aloimme etsinnät, kun miestä ei kuulunut Kipparihallille. Puhelin oli kiinni eikä yhteyttä saatu, jatkaa Kuusela

Maanantaina pelaajan agenttiin saatiin yhteys ja hän selvitti pelaajan palanneen Italiaan. Ehkä täällä ei ollut tarjolla sellaista luksusta, mihin primadonna oli tottunut.

- Agentti pyyteli pelaajan puolesta vuolaasti anteeksi ja lupasi korvata KPV:n maksamat noin 500 euron laskut lentolipuista ja pelaajalisenssistä. Mitään muuta selitystä ei Italian suunnasta ole kuulunut, sanoo Kuusela.

KPV joutui tekemään maalivahtirintamalla uusharkinnan ja tällä hetkellä suunnataan katseet kotimaisiin veskareihin.

Lähde: www.kpv.fi