HIFK:n kapteenisto valittu

21.4.2011

Kauden 2011 kapteenit on valittu. Kapteeninnauhaa kantaa HIFK:ssa myös tänä vuonna puolustaja Petri Heinänen. Varakapteeneja ovat Mikko Lönnström ja Jonas Britschgi.

HIFK:ssa kapteenit valittiin niiden pelaajien joukosta, jotka harjoituskauden otteluissa ovat nauhaa kantaneet.

- Tuttu tehtävä viime kaudelta ja hienoa että joukkueen tuki on edelleen takanani, kommentoi "Pete" kapteenipestin jatkoa seuran verkkosivuilla.

Uransa aikana kolme A-maaottelua pelannut ja kaksi Suomen mestaruutta voittanut 34-vuotias Petri Heinänen on joukkueen vanhin ja kokenein pelaaja. Hän on pelannut Ykköstä jo 1990-luvun lopulla Ilveksessä ja Tampere Unitedissa, jota oli myös nostamassa Veikkausliigaan.

- Hyviä joukkueita tulee alkavalla kaudella Ykkösessä vastaan. Etenkin kärkijoukkueita vastaan saadaan varmasti tehdä täysi päivätyö.

Petri Heinänen nähtiin tositoimissa viimeksi Suomen Cupin ottelussa maaliskuun lopulla.

- Olisi toki ollut mukava pelata useampikin harjoitusottelu kun joukkue on jonkin verran uusiutunut. Mutta eipä tuo mikään suuri ongelma ole kunhan kommunikaatio kentällä toimii. Pallotuntumahan on itselläni jo luissa ja ytimissä. Tilanne on myös sikäli hyvä että lähden kauteen terveenä miehenä, kertoo Heinänen.

Lähde: www.hifksoccer.fi