HIFK:lle kova vahvistus

HIFK:lle kova vahvistus

13.4.2018

HIFK on tehnyt pelaajasopimuksen puolustaja Jarkko Lahdenmäen, 26, kanssa. Viime kaudella toppari pelasi Norjassa Obos -liigan FFK Fredrikstadissa.

– Halusin lähteä mukaan tähän projektiin, koska sain yhteydenoton Mikalta ja tilaisuus päästä pelaamaan IFK:ssa tuntui tähän hetkeen parhaalta ratkaisulta ja edesauttaa mahdollisuuksia päästä eteenpäin uralla.

Lahdenmäki tuo HIFK:n joukkueeseen noin sadan ottelun liigakokemuksella johtajuutta puolustuslinjaan ja erityisesti tarvittavaa kokoa sekä fyysisyyttä.

– Ajatukset alkavasta kaudesta ovat hyvät ja uskon että tällä joukkueella tullaan taistelemaan sarjanoususta, mutta ensin tietysti pitää tehdä työt huolellisesti niin yksilö kuin joukkuetasollakin, kertoo Jarkko.

Lahdenmäen tulo joukkueeseen otetaan seurassa erittäin tyytyväisenä vastaan sillä ulkomailla esiintyneen pelaajan saamista Ykkösen joukkueeseen voidaan pitää jopa poikkeuksellisena.

– Jarkko Lahdenmäki tuo meille kokemuksensa ja ominaisuuksiensa ansiosta uuden ulottuvuuden, jonka kautta voimme haastaa kaikki joukkueet Ykkösessä. Tiedän, että kyseessä on pelaaja jonka tavoitteet ovat korkealla ja hän haluaa olla Ykkösen paras toppari.

Lähde: www.hifkfotboll.fi