FC Lahden sopimustilanne hyvällä mallilla

06.2.2011

Ykkösen kauteen 2011 valmistautuva FC Lahti alkaa saada joukkuettaan kokoon. Haussa on vielä muutama vahvistus, mutta runko alkaa olla koossa.

FC Lahden päävalmentaja Tommi Kautonen laskeskelee, että ryhmään haetaan vielä ainakin kahta pelaajaa.

- Jos Reippaan A-junioreista tulleet pelaajat lasketaan mukaan, niin sopimuspelaajia on tällä hetkellä 18. Pari sopimusta tulemme ainakin vielä tekemään ja kauteen lähdemme minimissään 20 sopimuspelaajalla. Jos tarve vaatii, niin määrä voi olla myös 22, Kautonen sanoo.

- Meillä oli aikaisemmin testissä yksi makedonialainen, mutta hänelle emme sopimusta tarjonneet. Nyt testissä oli puolestaan georgialaispelaaja - hän oli ihan lupaava, mutta toistaiseksi sopimusta emme vielä tarjonneet. Katsotaan tilannen uudestaan keväämmällä.

Kautosen fokus on toistaiseksi ollut oman joukkueen tekemisissä, eikä hän lähde kovin tarkkaan arvioimaan edessä olevan kauden ennakkoon kovimpia vastustajia. Muutama nimi Kautoselta kuitenkin irtoaa.

- Talven aikana olen keskittynyt aika paljon vain oman joukkueen tekemiseen, enkä ole kovin aktiivisesti ehtinyt seurata muita joukkueita. Kovimmat haastajat ovat varmaankin FC KooTeePee ja pääkaupunkiseudulta PK-35 ja Viikingit. Myös Miika Juntusen OPS on varmasti mielenkiintoinen porukka, ”Auge” miettii.

- Pelasimme perjantaina harjoitusottelun HIFK:ta vastaan. Sekin saattaa nousijan innokkuudella pärjätä hyvin.

Lähde: www.miestenykkonen.fi