FC KTP solmi tärkeän jatkosopimuksen

FC KTP solmi tärkeän jatkosopimuksen

17.1.2018

Viime kaudella taidoillaan kotkalaisyleisöä viihdyttänyt laitapuolustaja Manel Subirats Gasparin on solminut Ykköseen nousseen KTP:n kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Joukkueen ehdottomiin runkopelaajiin kuulunut espanjalaispuolustaja jatkaa mielellään raitapaitojen vahvuudessa, vaikka tarjouksia tuli myös muualta.

– Fiilikset ovat todella hyvät. Viime kaudella meillä oli hyvä ilmapiiri joukkueen, fanien, seuraväen ja kaikkien kotkalaisten kanssa. Uutinen Ykkösen sarjapaikasta on hieno palkinto viime vuoden uurastuksestamme. Sain tarjouksen korkeammalta tasolta, mutta halusin pysyä mieluummin täällä, Manel kertoo kotkalaisten sivuilla.

Manel siirtyi viime kaudella Kotkaan FC Legirus Interistä sarjakauden alun kynnyksellä huhtikuussa. Vantaalaisseurassa Manel pelasi alkuun Nelosessa ja oli mukana nostamassa joukkuetta aina Kakkoseen saakka. Siirtyminen ensimmäistä kertaa Ykkösen tasolle ei huoleta espanjalaista.

– Olen valmis sarjan haasteisiin ja olen ihmisenä sellainen, joka vaatii itseltään koko ajan enemmän ja enemmän. Kotkan kaupunki ja KTP ansaitsevat paikkansa Ykkösessä. Olen pelannut urallani Espanjassa korkeimmilla sarjatasoilla ja uskon, että Ykkönen on sopiva sarjataso parempine vastuksineen KTP:lle, Manel sanoo.