Ville Koskimaa ei jatka VPS:ssa

Ville Koskimaa ei jatka VPS:ssa

19.10.2017

Vaasan Palloseuran keskuspuolustaja Ville Koskimaa ei jatka tämän kauden jälkeen seurassa. Perjantain FC Lahti-kamppailu on siis myös Koskimaalle viimeinen kotiottelu raitapaidassa.

Koskimaa lukeutuu Vepsun seuraikoneiden joukkoon. Kaikkiaan hän on edustanut Raitaa liigassa tähän mennessä 252 kertaa, sekä Ykkösessä 24 ottelussa. Hän on tällä hetkellä jaetulla ykkössijalla seurassa eniten liigapelejä pelanneena Henri Sillanpään kanssa, mutta pelejä on tällä kaudella jäljellä vielä kaksi.

Kokonaisuudessaan Koskimaan kohdalla on enemmän kuin aiheellista puhua VPS-legendasta. Enemmän pelejä VPS:n paidassa on vain Raimo Ollilla, joka pelasi niitä 330.

– Meneehän siinä kylmät väreet, kun tuollaisia alkaa ajatella. Mikäli joku olisi 2005 seuraan saapuessani sanonut, että pelaan Vepsussa 11 vuotta ja kaikki Suomen Cupit, Liigacupit ja eurocupit mukaan luettuna yli 300 peliä niin olisihan se tuntunut aika uskomattomalta. Se tuntuu siltä nytkin. Vielä kun olen oman kaupungin poika, niin en osaa sanoin kuvailla mitä fiiliksiä herättää, että on saanut jättää seuran historiaan oman jalanjälkensä, Koskimaa miettii VPS:n sivuilla.

Uran jatkosta ei vielä ole tietoa. Kokenut pelaaja on edelleen huippukunnossa.

– Olen joka ikinen päivä urallani lähtenyt treeneihin ilolla. Koskaan ei ole tarvinnut miettiä jaksanko tai huvittaako, vaan harjoitteleminen on ollut ykkösasia tähän asti ja on ykkösasia vieläkin. Nautin tästä hommasta niin paljon. Toivonkin, että pelit vielä jossain jatkuvat. On sellainen tunne, että minulla on vielä paljo annettavaa. Olen huikean hyvässä kunnossa ja vaikka ikää on 34 vuotta, niin se ei itselle tunnu tai ole tuntunut paljolta. Tuolla me pelaamme parikymppisten jätkien kanssa pelireissuilla korttia ja heitämme läppää. Se on mahtava homma, Koskimaa naurahtaa.

Koskimaa on pelannut tähän mennessä yhteensä 282 ottelua Veikkausliigaa VPS:n ja FC Hongan paidassa.

Lähde: www.vepsu.fi