Vepsu ei tarjonnut saksalaispelaajalle sopimusta

11.3.2011

Vaasan Palloseura on päättänyt olla tarjoamatta sopimusta huolella testaamalleen saksalaispelaaja Güngör Kayalle.

Kaikkiaan noin kuutisen viikkoa Palloseuran mukana ollut ja useampia otteluita pelannut Kaya on matkustanut perjantaiaamuna kotiinsa. Erittäin pitkän ja huolellisen testijakson päätteeksi valmennusjohto ei kuitenkaan päävalmentaja Tommi Pikkaraisen mukaan vakuuttunut riittävästi.

- Hän ei lopulta ollut se palanen. Olen edelleen sitä mieltä, että hän on hyvä ja nuori pelaaja, tulee kehittymään ja voi päästä futiksessa korkeallekin, mutta meille hän ei ollut nyt oikea pelaaja tähän tilanteeseen. En muista näin pitkää trialia omilta vuosiltani, mutta päädyimme tällaiseen ratkaisuun, Pikkarainen valottaa VPS:n verkkosivuilla.

Hakusessa on edelleen yksi palanen. Pikkaraisen mukaan etsitään hyökkäävää pelaajaa, mutta ei välttämättä suoraa kärkimiestä.

- Yksi paikka on auki, eikä haku ole keskeytynyt missään vaiheessa. Reaalimaailmassa elämme niin, että niin kauan kuin mikään ei ole varmaa, työ jatkuu koko ajan. Etsimme aina suhteellisesti itsellemme parasta pelaajaa, kun absoluuttisesti maailman parasta tuskin meille saadaan.

Nimiä mahdollisten uusien tulijoiden listalla onkin siis jo useampia.

- Voi olla että jo maanantaina on pelaajia testissä, mutta parin viikon sisällä teemme varmasti jotakin. Mielenkiintoisia vaihtoehtoja on aika paljon, ja alamme käydä niitä nyt läpi.

Lähde: www.vepsu.fi