VPS sopimukseen maalivahdin kanssa

VPS sopimukseen maalivahdin kanssa

23.3.2019

Maalivahti Karl-Filip Eriksson ja Vaasan Palloseura ovat solmineet tulevan kauden kattavan sopimuksen.

Eriksson oli Vepsun mukana lyhyellä sopimuksella jo aiemmin tänä talvena. Kakkosessa pelannutta Närpes Kraftia viime kaudella edustanut Eriksson on tuttu mies Vepsun seuraajille. 25-vuotias maalivahti pelasi Raidassa viimeksi kaudella 2015.

- Tuntuu hyvältä olla takaisin täällä. Aiemmin täällä ollessani minulla oli paljon loukkaantumisia ja en päässyt pelaamaan paljoa. Viime vuonna pelasin Kraftissa Kakkosessa, mutta se oli aika huono kausi joukkueelta, "Fille" sanoo.

VPS on koko pre-seasonin ajan harkinnut eri vaihtoehtoja maalivahtiosaston täydentämiseen. Eriksson on seuralle tuttu pelaaja, jota valmennusjohto pääsi näkemään myös harjoituksissa jo aiemmin tänä talvena. Maalivahti on luottavainen valmiudestaan liigatasolle.

- Vepsuun on helppo tulla, koska tunnen melkein kaikki täällä. Mielestäni olen valmis liigapeleihin, mutta totta kai tarvitsen treenejä ja pelejä lisää alle. Nyt olen ollut kaksi viikkoa ilman pallotreenejä. Treenejä pitäisi saada vielä lisää, Närpiöstä kotoisin oleva Eriksson sanoo.

www.vepsu.fi