VPS:lle kaksi uutta sopimusta – Barcelonan akatemian kasvatti Raitaan

VPS:lle kaksi uutta sopimusta – Barcelonan akatemian kasvatti Raitaan

06.3.2019

Vaasan Palloseura on solminut kaksivuotiset sopimukset kahden hyökkäävän pelaajan kanssa. Kamerunilainen Alain Richard Ebwelle ja kreikkalainen Konstantinos Stavrothanasopoulos tekivät molemmat vaikutuksen valmennusjohtoon testijaksojen jälkeen.

Alain Richard Ebwelle on 23-vuotias kamerunilainen laitahyökkääjä, joka pystyy myös pelaamaan hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Ebwelle on FC Barcelonan kuuluisan akatemian, La Masian, kasvatti. Barcelonassa mies pelasi seitsemän vuoden ajan. Nopeajalkainen kamerunilainen on vahvimmillaan yksi vastaan yksi -tilanteissa. Viime vuosina Ebwelle on pelannut Slovakian pääsarjassa ja Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

Ebwelle liittyi seuran harjoituksiin ensimmäistä kertaa jo tammikuun lopussa. Kamerunilainen ehti myös pelaamaan Suomen Cupin lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Ilvestä vastaan. Ebwelle tulee pelaamaan Vepsussa numerolla 11.

Konstantinos Stavrothanasopoulos on Ebwellen tavoin laitahyökkääjä. 27-vuotias kreikkalainen pystyy pelaamaan myös kärjessä. Selostajat voivat huokaista helpotuksesta, koska Stavrothanasopoulos on päättänyt pelata Suomessa taiteilijanimellä Kostas. Taitava vasenjalkainen pelaaja on pelannut aiemmin Kreikan pääsarjassa Panionioksen riveissä, mutta viime vuodet hän on viettänyt Ruotsin kentillä.

Kostas tuli seuran testattavaksi helmikuussa. Kreikkalainen pelasi myös yhdessä VPS J Akatemian harjoitusottelussa. Monikäyttöinen hyökkäyspään pelaaja tulee kantamaan selässään numeroa 17. Seura on ehtinyt tekemään vaikutuksen Kostakseen jo lyhyessä ajassa.

VPS:n leiristä kuultiin myös huonoja uutisia, koska Jesper Engström tulee olemaan sivussa useita kuukausia alaraajavammasta johtuen. Tammikuussa seuraan liittyneen Ignatius Adukorin sopimusta ei jatkettu koeajan jälkeen ja ghanalainen on lähtenyt Vaasasta.

Lähde: www.vepsu.fi