VPS:lle brassihyökkääjä

VPS:lle brassihyökkääjä

10.1.2018

Vaasan Palloseura on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen brasilialaishyökkääjä Douglas Caen kanssa.

Douglas on 30-vuotias kärkimies, joka on pelannut urallaan pelkästään kotimaassaan. Hän on pelannut useissa seuroissa uransa aikana. Viimeisimpänä hän on edustanut Portuguesaa Rio de Janeirossa.

Toissa kaudella Douglas pelasi Brasilian toiseksi korkeimmalla tasolla, Serie B:ssä, Americanon riveissä. Kyseisellä kaudella hän voitti Rio cupin (osavaltion cup-kilpailu) maalikuninkuuden. Brasiliassa joukkueet pelaavat yleisesti sekä kansallisissa, että osavaltioidensa sarjoissa. Lisäksi pelataan niin kansallista kuin osavaltioiden omia cup-kilpailuja.

– Meiltä on lähtenyt viime kauden jälkeen hyökkääviä pelaajia. Olemme etsineet hyökkääjää, joka pystyy tukemaan hyökkäyksiämme pitämällä palloa ja osallistumalla rakenteluun, mutta myös juoksemaan syvyyteen ja tekemään maaleja boksin sisältä. Olemme päätyneet sopimukseen Douglasin kanssa. Yhteys häneen syntyi osittain Ricardon (Duarte) kautta. Talven aikana varmasti näemme miten hyvin olemme valinnassamme onnistuneet, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi seuran sivuilla.

Lähde: www.vepsu.fi