VPS:lle Tottenhamin akatemian kasvatti

VPS:lle Tottenhamin akatemian kasvatti

17.4.2018

Vaasan Palloseura on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta.

Alexander McQueen on 23-vuotias ja 181-senttinen laitapelaaja, joka on totuttu näkemään niin laitapuolustajan kuin laiturinkin roolissa, pääasiassa oikealla puolella. McQueen on Grenadan maajoukkuepelaaja, joka on asunut koko ikänsä Englannissa. Hän on läpikäynyt Tottenham Hotspurin junioriakatemian ja pelannut sen jälkeen Englannin kakkosliigassa Carlisle Unitedissa.

– Alex on asunut Englannissa koko ikänsä, mutta hänen vanhempiensa taustat ovat Karibialla Grenadassa ja Jamaikalla. Hän on nopea laitapelaaja, joka on maajoukkueessa pelannut oikeana pakkina, mutta pelannut myös ylempänä laidalla. Hänellä on hyvä tausta Tottenhamin akatemiasta, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen pohtii.

Aiemmin keväällä McQueen oli PS Kemissä koejaksolla.

– Meille tuli mahdollisuus Alexin kiinnittämiseen, kun hän ei jäänyt Kemiin. Olemme olleet yhteydessä ja nähneet nyt hänet livenä. Hyvä kuva on jäänyt kaikesta, mitä on nähty, päävalmentaja Vuorinen kommentoi.

Tämän lisäksi VPS on solminut monivuotisen juniorisopimuksen Akseli Lehtimäen kanssa. Lehtimäki on vuonna 2001 syntynyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Aiemmin keväällä VPS julkaisi sopimukset neljän muun oman juniorinsa – Momodou Sarr, Leevi Mäkilä, Jesper Suokko ja Khamis Maki – kanssa.

VPS:lla on nyt FC Sion-lainasopimuksien, sekä omien juniorisopimuksien myötä ringissä 27 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia.

Lähde: www.vepsu.fi