(C) RoPS

Toni Koskela RoPS:n päävalmentajaksi

10.11.2017

Päättyneellä kaudella Klubi 04:n Ykköseen nostanut Toni Koskela, 34, on Rovaniemen Palloseuran seuraava päävalmentaja. RoPS:n ja Koskelan sopimus on kolmivuotinen.

Päävalmentajaehdokkaita kartoittaessaan RoPS haki erityisesti nuorta, nousevaa ja kunnianhimoista valmentajatyyppiä, jolla on jo antaa näyttöjä osaamisestaan.

Koskela on entinen pääsarjatason keskikenttäpelaaja, joka on edustanut Veikkausliigassa mm. Jokereita ja KooTeePeetä liki sadan ottelun verran. Ulkomailta Koskelan pisin jakso on Norjasta pääsarjajoukkue Molden paidasta.

Pelaajana Koskelan oma aktiiviura päättyi vammojen vuoksi jo 26-vuotiaana, jonka jälkeen hän on keskittynyt tiiviisti valmentamiseen.

Koskela on toiminut HJK:n apuvalmentajana kaudesta 2013 saakka voittaen kolme Suomen mestaruutta kahden eri päävalmentajan alaisuudessa.

Kaudesta 2015 lähtien Koskela on toiminut myös HJK:n junioreista koostuvan reservijoukkue Klubi 04:n päävalmentajana. Menestyksekäs jakso nuorten pelaajien parissa päättyi tänä syksynä Ykkösen nousujuhliin.

Ensimmäisen kerran Toni Koskela kokoaa uuden joukkueensa yhteen joulukuun alussa. Rovaniemen Palloseuran pelillinen kausi alkaa tammikuun lopulla Suomen Cupin lohkovaiheen otteluilla.

Lähde: RoPS:n tiedote