Toni Kolehmainen pari viikkoa sivussa

22.3.2011

TPS:n keskikenttäpelaaja Toni Kolehmainen joutui jättämään väliin maajoukkuematkan Turkkiin nilkkavamman vuoksi, mikä luonnollisesti harmittaa 22-vuotiasta. Nyt hän kuitenkin keskittyy vain toipumiseen ja lihaskuntonsa ylläpitämiseen.

Kolehmainen sai nilkkavammansa Liigacupin ottelussa MYPA:aa vastaan. Hän pelasi lauantaina puolivälieräkamppailun TamU:a vastaan nilkka puudutettuna.

- Nilkka ei ole parantunut odotetusti, vaikka olen huilannut paljon. Ilmeisesti aloitin pelaamisen sittenkin liian aikaisin, Kolehmainen harmittelee Veikkausliigan sivuilla.

Mitään hälyttävää nilkasta ei röntgenkuvissa löytynyt Kolehmaisen onneksi.

- Siellä  on jokin pieni murtuma tai ongelmia varpaiden jänteissä. Nivelsiteet ovat kuitenkin ehjät. Alustavasti olen viikon poissa, mutta etenen kivun mukaan.

Loukkaantumisen vuoksi Kolehmainen ei päässyt Huuhkajien mukaan Turkin Istanbuliin, jossa maajoukkue pelaa perjantaina maaottelun Turkin A2-maajoukkuetta vastaan.

- Tietenkin se harmittaa, sillä Turkissa olisi harjoitusolosuhteet olleet paljon paremmat. Olisin saanut myös lisämotivaatio vaikka sitten penkin kautta ja päässyt moikkaamaan kavereita, Kolehmainen manaa.

- Tämä kuitenkin kuuluu urheiluun, eikä saa jäädä murehtimaan, hän jatkaa.

Lähde: www.veikkausliiga.com