TPS Veikkausliigaan, KPV Ykköseen!

27.10.2019

TPS voitti KPV:n liigakarsintojen toisessa osassa 3-0 ja ensimmäisen osaottelun päätyttyä maalittomaan tasapeliin, nousi TPS näin ensi kaudeksi Veikkausliigaan samoin numeroin.

Samat joukkueet olivat vastakkain myös viime vuonna liigakarsinnoissa ja tuolloin tasaisten vaiheiden jälkeen KPV nousi vierasmaalisäännöllä liigaan. Tänä vuonna vaaka kallistui toiseen suuntaan, kun TPS vei toisen osaottelun nimiinsä 3-0 ja nousi kauden tauon jälkeen Veikkausliigaan.

Mika Ääritalo pääsi tuikkaamaan ensimmäisen puoliajan lopulla TPS:n johtomaali ja toisella puoliajalla Oskari Jakosen laukaus löysi tiensä verkkoon. Lisäajalla Salomo Duah sinetöi turkulaisten nousun liigaan.

Näin TPS:n visiitti Ykkösessä jäi kauden mittaiseksi ja samaten KPV palaa Ykköseen yhden liigassa vietetyn kauden jälkeen.