Stavitski jatkaa RoPS:ssa

Stavitski jatkaa RoPS:ssa

13.9.2017

Rovaniemen Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Timo Stavitskin option. HJK:sta ja Klubi 04:stä tälle kaudelle Napapiirille siirtynyt Stavitski, 18, jatkaa RoPS:ssa ainakin kauden 2018 loppuun.

Veikkausliigan syksyä kohden Stavitskin kuntokäyrä on ollut jyrkässä nousukulmassa. Laituri itse on tyytyväinen sopimuksen jatkoon sekä nykyvireeseensä. Katse on käännetty välittömästi tulevaan kauteen.

- Joukkueena meidän alkukausi oli totuttelua. Ensi kaudella olemme varmasti kovempia ja varmempia heti ensimmäisistä otteluista, Stavitski luottaa.

- Silloin meidän nuorempienkaan ei enää tarvitse opetella ylimääräisiä, vaan tiedämme, millaista Veikkausliigapelaajan elämä tulee olemaan, Stavitski jatkaa RoPS:n sivuilla.

Jo ennen tämän kauden alkua Stavitskia veikattiin laajalti niiden nuorten pelaajien joukkoon, jotka tulisivat kesän aikana tekemään lopullisen läpimurtonsa Veikkausliigassa.

Alkukaudella Stavitski väläytteli, mutta lopullinen esiinmarssi ajoittui heinä-elokuun vaihteeseen. Keväällä vaivanneet ongelmat olivat poissa, ja Stavitskin peluuttamista oltiin suoraviivaistettu.

Lähde: www.rops.fi