Sambialaislähde: Yobe joutui ottamaan lahjuksia elättääkseen kihlattunsa ja rakastajattarensa

17.3.2011

Dominic Yobe on noussut kotimaassaan Sambiassa kuuluisuuteen muista kuin jalkapalloilullisista avuistaan. Nettisivu Kachepa360.com arvioi Yoben joutuneen ottamaan lahjuksia pitääkseen tyytyväisenä kihlattunsa sekä rakastajattarensa.

Sambialaissivuston haastatteleman Yoben, nimettömänä pysyttelevän, ystävän mukaan, Yobe joutui ottamaan rahaa selvittääkseen yksityiselämänsä sotkuja.

- Vaikka Dominic on rehti mies, niin Mampilta (kihlattu) on tullut kovat paineet hienoista häistä kahdella suunnittelijan tekemällä hääpuvulla ja sormuksella jossa on valtava timantti sekä häämatkalla jolla hän tekisi Tee Teeyn (rakastajattaren) kateelliseksi sekä häälahjasta joka hiljentäisi kaikki hänen vihaajansa, nimetön lähde tykittää.

Saman sivuston mukaan Yobe on joutunut todellisen kolmiodraaman keskelle, sillä hänen väitetään saattaneen Tee Teeyn raskaaksi ollessaan käymässä Sambiassa ja Yoben lähettäneen hänelle rahaa aborttiin, mutta rakastajatar päätti pitää lapsen puristaakseen pelaajalta lisää rahaa. Kihlattu Mampi luonnollisesti uskoo rakastajattaren valehtelevan ja Yobe on hankkinut tulevan lapsensa äidille kannettavan tietokoneen, jotta voisi tarkkailla raskauden kehittymistä, ettei Tee Teey valehtele…..

Kachepa360.comin mukaan Yobe olisi saanut vedonlyöntihuijauksesta 30 000 euroa.

Lähde: www.kachepa360.com