(C)

SJK sopimuksiin kahden nuoren lupauksen kanssa

12.3.2019

SJK on muuttanut Daniel Håkansin ja Jeremiah Strengin aiemmin solmimat juniorisopimukset täysammattilaisopimuksiksi.

Alun perin molemmat tulivat SJK Akatemiaan, mutta talven aikana VIFK-kasvattien esitykset noteerattiin, ja he nousivat mukaan edustusjoukkueen harjoitusrinkiin. Molemmat saivat peliaikaa Suomen Cupissa ja esitykset olivat sen verran mallikkaita, että molemmat jatkavat nyt edustusjoukkueen mukana.

17-vuotias ja 186-senttinen Jere Streng pelasi Suomen Cupissa kaikissa viidessä ottelussa ja teki niissä kolme maalia sekä syötti yhden. Maalimäärällään hän oli Suomen Cupin Veikkausliiga-lohkojen maalipörssin kärjessä. Lisäksi hän teki kaksi maalia Jaroa vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Streng valittiin juuri Suomen U18-maajoukkueeseen, joka kohtaa Montenegron tuplamaaottelussa maaliskuun puolivälissä.

18-vuotias Daniel Häkans pelasi Suomen Cupissa neljässä ottelussa ja osoitti niissä olevansa erittäin vaikea pideltävä liigapakeille. Hän harhautteli pelaajia, ja jakoi syöttöjä omille hyökkäyspäässä. Hän voi pelata kumpaa laitaa tahansa, tai keskellä hyökkääjän alapuolella. Myös Håkans on pelannut urallaan Suomen poikamaajoukkueissa.

Lähde: www.sjk.fi