SJK:lle kolme jatkosopimusta

SJK:lle kolme jatkosopimusta

02.11.2017

SJK:n puolustajat Richie Dorman ja Jarkko Hurme sekä laitapelaaja Jesse Sarajärvi, ovat tehneet jatkosopimukset SJK:n kanssa. 

Hurmeen sopimus on kaksivuotinen ja se kestää kauden 2019 loppuun. Dormanin sopimus kattaa kauden 2018. Seuran oma kasvatti Jesse Sarajärvi, jatkaa SJK:ssa kauden 2018 loppuun ja sopimuksessa on optio kaudesta 2019.

Oululaislähtöinen laitapuolustaja Jarkko Hurme aloitti SJK:ssa kaudella 2016. Hän oli mukana voittamassa Suomen Cupia ja pronssimitalit. Hän on pelannut 12 ottelua Suomen maajoukkueessa ja kymmeniä pelejä Suomen nuorisomaajoukkueissa. Ennen SJK:ta 31-vuotias Hurme, on pelannut ammattilaisena Norjan pääsarjassa Odds BK:ssa ja Italiassa Udinesen ja Hellas Veronan joukkueissa. Ammattilaisuralla pelejä on kasassa yli 250 ja SJK:ssa hän on pelannut kilpailullista 60 ottelua ja tehnyt niissä kaksi maalia. Hurme on kuulunut myös joukkueen kapteenistoon.

SJK:n seuraikoniksi noussut walesilaispuolustaja tai keskikenttäpelaaja Richie Dorman, aloitti SJK-paidassa jo tammikuussa 2012, kun hän siirtyi Närpiön Kraftista Seinäjoelle. 29-vuotias Dorman on Englannin Blackburn Roversin kasvatti ja hän on edustanut kotimaataan U23-maajoukkueessa. SJK:ssa hän on pelannut 122 sarjaottelua, joka on kolmanneksi eniten kaikista SJK:n pelaajista koko historiassa. Niissä hän on onnistunut maalinteossa kuusi kertaa. Dorman on ollut nostamassa joukkuetta Ykkösestä Veikkausliigaan, Suomen mestariksi ja Suomen Cupin mestariksi. Hän on ollut mukana joukkueen kapteenistossa ja ensi kausi on Dormanille jo seitsemäs SJK:ssa. Ainoastaan Teemu Penninkangas on ollut edustusjoukkueessa yhtä kauan, mutta hänelläkin jäi yksi sarjakausi väliin.

SJK:n oma kasvatti, 22-vuotias Jesse Sarajärvi, nousi päättyneellä kaudella edustusjoukkueen vakiomiehistöön. Sarajärvi on edustanut SJK:n miesten joukkueita kaudesta 2012, mutta pääosin peliaikaa on tullut SJK:n juniorijoukkueissa tai Akatemiassa. Debyytti Veikkausliigassa syntyi kaudella 2014. Hän pelasi lainasopimuksella kaudella 2012 FC YPA:ssa ja kaudella 2016 Valkeakosken Hakan riveissä. Kaikkiaan hän on pelannut 27 Veikkausliigaottelua, tehnyt niissä kolme maalia ja antanut kolme syöttöä. Suomen Cupissa hän on onnistunut maalinteossa kerran kaudella 2017. Pelipaikaltaan hän on oikean laidan hyökkäävä pelaaja.

Lähde: www.sjk2007.fi