SJK hankki liigasta tutun topparin

SJK hankki liigasta tutun topparin

10.8.2018

SJK on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen norsunluurannikkolaisen keskuspuolustaja Didier Kadion, 28, kanssa. Sopimuksessa on optiot tulevista vuosista.

Kadio siirtyy vapaalla siirrolla Seinäjoelle. Hänen sopimuksensa Armenian pääsarjan Pyunik Jerevanissa päättyi 8.8.

180-senttinen keskuspuolustaja on Norsunluurannikon maineikkaan ASEC Mimosasin kasvatti ja edustanut urallaan maataan nuorten maajoukkueissa. Hän on ennestään suomalaiselle jalkapalloyleisölle tuttu Pietarsaaren Jaron paidasta kaudelta 2015, jolloin hän kamppaili sarjan parhaan puolustajan tittelistä yhdessä SJK:ssa pelanneen maanmiehensä Cedric Gogouan kanssa. Hänen valmentajanaan oli tuolloin Alexei Eremenko, joka on valmentanut miestä myös Kazakstanin ja Armenian pääsarjoissa.

Kadio pelasi vielä tänä kesänä Pyunik Jerevanin paidassa Eurooppa-liigan karsintoja kolmella kierroksella. Viimeisin ottelu oli tiistaina 7.8. ja Kadio pelasi tuttuun tapaan täydet minuutit Pyunikin puolustuksessa, ottelun päätyttyä Maccabi Tel Avivia vastaan 0-0. Joukkueen euro-ottelut jatkuvat, mutta Kadio on vapaa siirtymään Seinäjoelle. Hän on pelikelpoinen SJK:ssa heti, mutta saapuu Seinäjoelle vasta ensi viikolla. Siten hän ei ole mukana SJK:n seuraavassa ottelussa.

Lähde: www.sjk.fi