(Kuva: SJK)

SJK hankki kovan CV:n omaavan brassitopparin

04.3.2019

SJK on solminut pelaajasopimuksen brasilialaisen kokeneen keskuspuolustaja José Nadson Ferreiran kanssa.

190-senttinen ja 34-vuotias toppari tunnetaan paremmin taiteilijanimellä Nadson, ja hänellä on vyöllään useita UEFA Mestareiden- ja Eurooppa-liigan lohkovaiheiden otteluita. Hän on pelannut Euroopassa jo vuodesta 2005 lähtien ja edustanut pääsarjoissa Moldovan Sheriff Tiraspolia, Belgian KRC Genkiä ja Venäjän FC Krylja Sovetov Samaraa. Hän voitti Moldovassa viisi mestaruutta ja neljä cup-mestaruutta. Belgiassa hän juhli kertaalleen mestaruutta ja cupin voittoa.

Nadson siirtyy SJK:n riveihin vapaalla siirrolla. Hän saapui Seinäjoelle tällä viikolla, ja liittyi SJK:n harjoituksiin saman tien.

SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko on tyytyväinen uuteen pelaajavahvistukseen.

- Se mitä olemme nähneet häntä, ja mitä olemme saaneet hänestä selville videoiden ja analyysien kautta, niin hän on laadukas pelaaja. Pelannut useita vuosia Euroopassa ja pitkään Venäjän pääsarjassa, missä hän myös pelasi säännöllisesti. Sekin kertoo hänen tasostaan, sanoo Eremenko SJK:n sivuilla.

- Hän on älykäs pelaaja, hyvä pallon kanssa ja hänessä on johtajuutta, mitä mielestämme tarvitsemme. Hän on kokenut pelaaja, joka on valmis taistelemaan joukkueen puolesta ja opettamaan jotain meidän nuorille pelaajille, jatkaa Eremenko arviotaan.

Nadson on pelannut venäläisen FC Krylja Sovetovin riveissä 127 ottelua, joista 72 on pääsarjaotteluita. Belgian pääsarjaseura Genkissä otteluita on kaikki kilpailut lukien 88. Genkissä hän voitti Belgian mestaruuden, cupin ja supercupin. Moldovan suurseura Sheriff Tiraspolissa hän pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 144 ottelua, voitti viisi mestaruutta ja neljä cup-mestaruutta. Synnyinmaassaan Brasiliassa hän on edustanut Sao Paolon joukkueita Nacional Atléticoa ja Portuguesasia.

Lähde: ww.sjk.fi