Rocan päävalmentajapesti SJK:ssa jäi lyhyeen

Rocan päävalmentajapesti SJK:ssa jäi lyhyeen

13.9.2017

Manuel Roca on vapautettu SJK:n valmentajan paikalta. Valmennusryhmään kuuluvat Brian Page ja Toni Lehtinen hoitavat tämän kauden loppuun. SJK on myös käynnistänyt neuvottelut tulevan valmennustiimin kokoamiseksi.

Alun perin määräaikaisella sopimuksella valmentajaksi palkatun Manuel Rocan oli tarkoitus valmentaa tämä kausi loppuun. Kauden aikana tuli kuitenkin ilmi useita erimielisyyksiä Rocan ja pelaajiston kesken, eikä seurajohtokaan ollut tyytyväinen vaatimustasoon tai tuloksiin. Nämä johtivat seuran hallituksen päätökseen, että sopimusta ei tulla jatkamaan tämän kauden jälkeen. Rocalle ilmoitettiin sovitusti elokuun lopussa, että sopimusta ei uusita kauden päätteeksi. Yhdessä oli kuitenkin sovittu että Roca hoitaa työnsä kauden loppuun saakka sopimuksen mukaisesti.

Edellisen ottelun valmistautumisen yhteydessä ja ennen ottelua, on kuitenkin noussut esiin uusia ongelmia ja nämä vaikuttivat muun muassa perjantaina pelattuun otteluun. SJK:lla on tulossa tärkeitä otteluita vielä tämän kauden aikana ja on ensisijaisen tärkeää että kaikki puhaltavat nyt yhteen hiileen. Lisäksi on tärkeää että jokainen joukkueen jäsen tekee töitä yhteisesti voiton eteen. Siten SJK:n hallitus on tehnyt päätöksen vapauttaa Roca tehtävistään jo ennen kauden päätöstä.

Uutta valmentajaa ei hänen tilalleen palkata, vaan valmennusryhmään jo ennestään kuuluvat Brian Page ja Toni Lehtinen ottavat valmennusvastuun yhdessä muun valmennusryhmän kanssa. SJK on myös aloittanut neuvottelut tulevaisuuden valmennusryhmästä.

Page ja etenkin Lehtinen ovat olleet jo seurassa pitkään, he tuntevat sen läpikotaisin ja tuntevat pelaajat seurassa. He vastaavat yhdessä myös SJK Akatemian toiminnasta edustusjoukkueen valmennuksen lisäksi. Heillä on ennestään pelaajien sekä seurajohdon luottamus. Oman kylän poikana Toni Lehtinen nautti seurassa myös suurta arvostusta jo pelaajana seinäjokisten ja seuran kannattajien silmissä.

Lähde: www.sjk2007.fi