RoPS:n miehistössä liikehdintää

RoPS:n miehistössä liikehdintää

14.8.2017

Heinäkuussa Rovaniemen Palloseuraan saapunut keskikenttämies Charlie Trafford siirtyy Skotlannin mestaruussarjassa pelaavaan Inverness Caledonian Thistleen. Samalla joukkueen vahvuuteen liittyvät Nathaniel Will sekä Glenn Gabriel.

Pelaajakaupan yhteydessä hollantilainen keskikenttämies Nathaniel Will, 28, siirtyy loppukaudeksi Rovaniemen Palloseuraan. Will saapuu Suomeen maanantaina ja liittyy välittömästi joukkueen vahvuuteen.

- Meillä oli Charlien kanssa loppukauden kestävä sopimus, mutta Skotlannista myöhässä saapunut tarjous oli hänelle sen verran merkittävä, ettei meillä sen jälkeen ollut mahdollisuutta Charlien pitämiseen, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen harmittelee RoPS:n sivuilla.

- Vaihdon yhteydessä etsimme tilalle hyvää puolustussuunnan pelaajaa, joka pystyisi myös pallonhallintaan.

Nyt Rovaniemelle saapuva Nathaniel Will on pelannut Hollannin korkeimmalla ja toiseksi korkeimmalla tasolla yhteensä kahdeksan kauden ajan. Ajaxin akatemiasta Will vaihtoi NEC Nijmegeniin, josta hän siirtyi kaudeksi 2013-2014 De Graafschapiin.

Kaikkiaan Willille on kertynyt liki 100 ottelua Hollannin pääsarjassa. Hänen sopimuksensa De Graafschapin kanssa päättyi viime kevääseen. Keskikentän lisäksi Will pystyy pelaamaan myös laitapuolustajana.

Saksan ja Ghanan kansalaisuudet omaava, mutta Saksan Hampurissa syntynyt keskushyökkääjä Glenn Gabriel on liittynyt Rovaniemen Palloseuraan loppukauden mittaisella sopimuksella.

Gabriel, 21, on Brentfordin sekä Stoke Cityn junioriakatemioiden kasvatti. Käytyään koulunsa loppuun Englannissa, Gabriel muutti takaisin Saksaan, jossa hän liittyi St. Paulin kakkosjoukkueeseen.

Ensimmäisen sopimuksen aikuisten sarjoissa Gabriel solmi kyproslaisen Ermis Aradippoun kanssa. Kyproslaisjoukkeen omistajanvaihdoksen myötä Gabriel kuitenkin jäi sopimuksettomaan tilaan, jonka vuoksi hän muutti jälleen Englantiin.

Gabriel pystyy pelaamaan keskushyökkääjän lisäksi myös laidassa. Hän on harjoitellut joukkueen mukana jo kahteen otteeseen, ja on tarvittaessa RoPS:n käytettävissä jo maanantain HJK-ottelussa.

Lähde: www.rops.fi