PS Kemi vahvistui kahdella laitapelaajalla

PS Kemi vahvistui kahdella laitapelaajalla

16.3.2018

Palloseura Kemi Kings vahvistaa rivejään hankkimalla laitapuolustaja Kosta Manevin ja laitalinkki Alexander McQueenin. Manevin sopimus on yksivuotinen ja McQueenin yksivuotinen vuoden jatko-optiolla.

Makedonialaissyntyinen, Suomeen kotiutunut Kosta Manev on tuttu nimi suomifutiksen ystäville. Suurimman osan urastaan 24-vuotias puolustaja on pelannut pääkaupunkiseudulla, seuroinaan Klubi 04, Viikingit, Honka ja PK-35 Vantaa. Kaikki sarjatasot Kakkosesta Veikkausliigaan läpikäynyt Manev pelasi viime kaudella 21 liigaottelua FC Interissä, joista enemmistön topparin tontilla luutien. 182-senttinen Manev on parhaimmillaan vasempana laitapuolustajana tai topparina.

Alexander McQueen on Valioliigajätti Tottenhamin kasvatti, jonka reservijoukkueesta jatkoi matkaansa Carlisle Unitediin Kakkosliigaan, eli Englannin neljänneksi korkeimmalle sarjatasolle. Carlislen paidassa 22-vuotias brittipakki pelasi 25 sarjaottelua. Marraskuussa hän debytoi maajoukkuetasolla edustaen Grenadaa ystävyysottelussa Trinidad ja Tobagoa vastaan. McQueen viihtyy parhaiten oikealla laidalla pakkina tai hyökkäävämpänä laitapelaajana. Hänen sopimuksensa sisältää kuukauden koeajan.

Lähde: www.pskemi.fi