MTV3: Mweetwa kiistää kaiken

26.3.2011

Rovaniemen Palloseuran irtisanoma hyökkääjä Nchimunya Mweetwa kieltää tuntevansa vedonlyöntihuijauksista epäiltyä singaporelaista Wilson Raj Perumalia. Sambialaispelaaja kertoo asiasta MTV3.fin haastattelussa.

Keskusrikospoliisin matkustuskieltoon asettaman sambialaisen epäillään olleen mukana, kun Perumal sopi viime vuonna AC Oulussa pelanneiden Dominic ja Donewell Yoben kanssa 50 000 euron lahjuksesta Turussa pelattuun TPS:n ja Oulun otteluun liittyen.

- Oikeus päättää, ottivatko Yobet rahat. Olin Turussa, mutta olin siellä muissa asioissa. En antanut heille rahoja, mistä minä saisin sellaiset rahat?, Mweetwa heitti MTV3:lle.

Kymmenen päivää pidätettynä ollut hyökkääjä sanoo, että ei edes tunne Perumalia.

- En tuntenut häntä ennen, mutta hän on ollut niin paljon lehdissä, että nyt tunnen. En ole koskaan tavannut häntä. Tiedän sydämessäni, mikä on totta ja mikä ei.

- En tunne Wilson Raj Perumalia, enkä antanut rahoja veljeksille, Mweetwa kiisti.

Mies sanoo ymmärtävänsä RoPS:n ratkaisun irtisanoa kaikki vedonlyöntiskandaaliin sekaantuneet pelaajat, mutta toivoo kaikesta huolimatta rovaniemeläisjoukkueelle pelkkää hyvää.

- Tämä tilanne on huono RoPSille. Toivon mukaan seura pysyy sarjassa.

- Fanit olivat minulle todella mukavia. Rovaniemellä on hyvä olla, vaikka täällä onkin liian kylmä. En usko, että voin pelata enää Suomessa toisessa seurassa.

Lähde: www.mtv3.fi