KuPS sopimukseen kahden nuoren pelaajan kanssa

KuPS sopimukseen kahden nuoren pelaajan kanssa

19.10.2017

KuPS on tehnyt pelaajasopimukset kahden nuoren pelaajan kanssa. Puolustaja Tony Miettinen (synt. 2002) ja maalivahti Hemmo Riihimäki (synt. 2003) ovat kuopiolaisseuran uusimpia sopimuspelaajia.

Kuopion Palloseura tekee nyt ensimmäistä kertaa sopimukset näin nuorten pelaajien kanssa. Pelaajakaksikkoa pidetään omassa ikäluokassaan kaikkein lahjakkaimpana ja lupaavimpana niin Itä-Suomen kuin koko valtakunnankin alueella. Molemmat Miettinen ja Riihimäki pelasivat tällä kaudella Suomen mestaruuden voittaneessa KuPS C15-joukkueessa, Riihimäki oli myös mukana Suomen mestaruushopeaa voittaneessa KuPS C14-joukkueessa. Miettinen on kutsuttu lokakuun lopussa pidettävälle FC Liverpoolin Akatemian harjoitusleirille.

Miettinen ja Riihimäki ovat tehneet kovasti töitä ja ovat ottaneet isoja kehitysaskeleita seuran pelaajakehitysohjelman mukaisesti. Heidän odotetaan lähitulevaisuudessa pelaavan merkittävässä roolissa liigaseuran reservijoukkueessa KuFu:ssa ja kasvavan sitä kautta edelleen seuran edustusjoukkuepelaajiksi saakka.

Lähde: www.kups.fi