KuPS:lle kova paluumuuttaja

KuPS:lle kova paluumuuttaja

11.7.2017

Keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen liittyy jälleen kasvattajaseuransa Kuopion Palloseuran riveihin. KuPS ja Pennanen ovat allekirjoittaneet 1,5-vuotisen pelaajasopimuksen.

26-vuotias Pennanen siirtyy KuPS-paitaan Puolan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Miedz Legnicasta. Keskikenttäpelaajalla olisi ollut vielä vuosi sopimusta jäljellä Puolassa, mutta joukkueen epävakaan tilanteen ja Kuopion Palloseuran kiinnostuksen takia mies päätti palata kasvattajaseuransa riveihin.

- Urho Nissilän loukkaantumisen myötä meille tuli tarve löytää kymppipaikan pelaaja. Ykkösvaihtoehto meille oli koko ajan seuran oma kasvatti ja viime vuoden kapteeni Petteri Pennanen. Selvitimme heti hänen tilanteensa Puolassa ja oli erityisen hienoa, että hän oli motivoitunut tulemaan takaisin kotiin, Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo seuran sivuilla.

Pennanen on edustanut Veikkausliigassa aikaisemmin Kuopion Palloseuran lisäksi niin Turun Palloseuraa kuin Rovaniemen Palloseuraa. Ulkomailta mieheltä löytyy kokemusta niin Puolasta kuin Hollannin pääsarjasta Twenten organisaatiosta. Viime kaudella mies teki KuPS-paidassa 32 ottelussa peräti 7 maalia.

Pennasen pelilupa-asiat ovat parhaillaan käynnissä ja tarkoituksena on että hän pelaisi kuopiolaisten riveissä jo HIFK-KuPS-ottelussa maanantaina 17.7. Hän liittyy heti tällä viikolla KuPS-joukkueen harjoitusvahvuuteen tuttuun ympäristöön.

Lähde: www.kups.fi