KuPS ja VPS voittoihin maanantaina

17.4.2017

Veikkausliigassa pelattiin maanantaina kaksi ottelua. Voittoihin ylsivät KuPS ja VPS.

KuPS kohtasi kotikentällään FC Interin ja korjasi pisteet 2-1 (1-1)-voitolla. Gbolahan Salami iski ottelun avausmaalin puolen tunnin pelin jälkeen, mutta Inter tuli oman maalin avulla tasoihin ensimmäisen puoliajan lopussa. Ottelun ratkaisijaksi nousi Ats Purje, joka maalasi voittomaalin reilut kymmenen minuuttia ennen loppua.

VPS avasi kauden voittotilinsä, kun se haki pisteet Rovaniemeltä 4-2 (1-2)-voitolla. VPS meni ottelussa johtoon Jesper Engströmin osumalla, mutta RoPS nousi vielä ensimmäisen puoliajan aikana tasoihin ja johtoon Saku Ylätuvan kahdella osumalla. Toisella puoliajalla Joonas Vahtera iski rankkarista tasoituksen ja Steven Morrissey sekä Juha Hakola nostivat Vepsun voittoon.