KuPS hankki kamerunilaispuolustajan

KuPS hankki kamerunilaispuolustajan

14.11.2017

KuPS vahvistaa puolustustaan kovan luokan pelaajahankinnalla. KuPS ja kamerunilaispuolustaja Luc Landry Tabi Manga (23) ovat allekirjoittaneet 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen seuran optiolla. 

Tabi Manga saapuu Kuopioon vuodenvaihteen jälkeen ja liittyy tammikuussa KuPS-joukkueen pelaajavahvuuteen tulevaa pelikautta 2018 varten. Puolustaja siirtyy Kuopioon virolaisesta seurajoukkueesta Levadia Tallinnasta, joka sijoittui kahdella peräkkäisellä sarjakaudella toiseksi Viron jalkapalloliigassa.

Kuopion Palloseura havaitsi laatupuolustajan potentiaalin viime talvena pelatussa harjoituspelissä.

- Me pelasimme viime talvena Tallinnassa KuPS:n kanssa Levadiaa vastaan ja kiinnitin huomiota heidän toppariinsa. Tabi Manga on vahva, liikkuva ja nopea pelaaja, Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara sanoo seuran sivuilla.

- Tilastodatan perusteella Tabi on Viron liigan paras keskuspuolustaja onnistuneissa taklauksissa (76%) ja hän on vahva myös syöttötarkkuudessa (89%) ja kaksinkamppailujen voittamisessa (72%). Me toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkueeseemme, kuopiolaisseuran urheilutoimenjohtaja Konstantin Shipulin korostaa.             

Lähde: www.kups.fi