KuPS hankki brassihyökkääjän – ”Hän oli jo keväällä ykkösvaihtoehtomme”

KuPS hankki brassihyökkääjän – ”Hän oli jo keväällä ykkösvaihtoehtomme”

03.7.2018

KuPS vahvistaa joukkuettaan uudella kärkipelaajalla. KuPS on allekirjoittanut pelaajasopimuksen brasilialaisen hyökkääjän Lucas Rangelin (23) kanssa. Sopimus ulottuu sarjakauden 2019 loppuun saakka ja sopimukseen sisältyy optio yhdestä lisävuodesta.

Rangel liittyi tämän viikon maanantaina KuPS-joukkueen harjoitusvahvuuteen ja on edustuskelpoinen 10.7. alkaen FIFA:n kansainvälisen siirtoikkunan jälleen auetessa.

Rangel saapui Eurooppaan 2016 liittyen albanialaisen FK Kukesin riveihin. Hyökkääjä voitti Albaniassa liigamestaruuden ja cupin pelaten yhteensä 29 ottelussa. Rangel onnistui samana vuonna maalinteossa myös UEFA Europa Leaguen 1. karsintakierroksella.

185-senttinen hyökkääjä saapuu Kuopioon Itävallasta, jossa pelasi toiseksi korkeimmalla sarjatasolla SV Kapfenbergerin riveissä. Rangel oli joukkueensa paras maalintekijä yhdeksällä maalilla, minkä lisäksi hyökkääjä kirjasi itselleen kolme maalisyöttöä.

Kuopion Palloseura oli kiinnostunut Rangelista jo talvikaudella, mutta loppujen lopuksi siirto ei onnistunut ennen Veikkausliigakauden alkamista. Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara on tyytyväinen uuden pelaajahankinnan johdosta.

- Vihdoinkin saatiin Lucas joukkueeseen. Hän oli jo keväällä ykkösvaihtoehtomme, mutta silloin siirto kariutui. Hän on hyvä viimeistelijä ja erittäin hyvä pääpelaaja. Hän tuo meidän hyökkäykseemme target-pelaajan ominaisuuksia ja pelotteen rangaistusalueelle, Honkavaara kuvailee uutta pelaajavahvistusta KuPS:n sivuilla.

Lähde: www.kups.fi