KPV:lle kaksi uutta sopimuspelaajaa

KPV:lle kaksi uutta sopimuspelaajaa

14.3.2019

KPV on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta sekä vahvistanut taustajoukkoja.

Virolainen laitapelaaja Maksim Gussev liittyy KPV:n joukkueeseen Viron pääsarjan FC Florasta. Nopea ja työteliäs laituri vakuutti KPV:n valmennuksen testijaksollaan, ja mies jatkaa Vihreässä kauden mittaisella lainasopimuksella.

24-vuotias Gussev on kaksinkertainen Viron mestari ja miehen tilillä on myös 9 Viron A-maaottelua sekä useita juniorimaaotteluita. Tallinnalainen Gussev on edustanut Viron Premium Liigan FC Floraa viimeiset kuusi kautta ja 166 ottelua, tehoilla 38 maalia ja 26 maalisyöttöä.

Gussev siirtyy siis Vihreisiin kauden 2019 mittaisella lainasopimuksella ja edustusoikeuspapereiden pitäisi ennättää valmiiksi jo tulevan perjantain Suomen Cupin otteluun.

Jyväskyläläistaustainen laitapelaaja Benno Hanslian puolestaan siirtyy KPV:n paitaan Jyväskylän JJK:sta. Hanslian on pelannut urallaan 29 Veikkausliigan ottelua sekä 65 Ykkösen ottelua ja niissä tilille on kertynyt 9 maalia.

25-vuotias laituri on pahojen vammojen vuoksi missannut kaksi edellistä kautta lähes kokonaan ja mies lähtee rakentamaan paluuta liigatasolle yhdessä KPV:n kanssa.

Hanslian liittyy KPV:n paitaan kauden mittaisella sopimuksella ja laituri on pelikelpoinen perjantain Suomen Cupissa.

Lisäksi KPV on vahvistanut joukkueen taustahenkilöitä, maalivahtivalmentajana jatkaa Seppo Ahonen ja huoltajana Keijo Hautamäki. Hautamäen aisapariksi toiseksi huoltajaksi on kiinnitetty Miikka Mäntylä.

KPV:n taustat kaudella 2019:
Valmentaja: Jarmo Korhonen
Valmentaja/Joukkueenjohtaja: Niko Kalliokoski
Maalivahtivalmentaja: Seppo Ahonen
Fysiikkavalmentaja: Rasmus Broberg
Huoltajat: Keijo Hautamäki, Miikka Mäntylä
Tiedottaja: Ilkka Junttila
Manageri: Tuomas Moilanen
Manageri: Matti Laitinen

Lähde: www.kpv.fi