(C) JJK.fi

JJK vahvisti rivejään

24.7.2017

Veikkausliigassa viimeisenä oleva JJK on vahvistanut joukkuettaan kahdella uudella pelaajalla. 

Hyökkääjä Sasa Jovovic siirtyy AC Oulusta loppukaudeksi JJK:n paitaan. Jovovic on 30-vuotias serbihyökkääjä, joka on pelannut Suomessa kaudesta 2013 asti ja Harjullakin tuttu näky EIF:n ja PS Kemin paidoista Ykkösen kausilta. Viime kaudella Jovovic nähtiin Veikkausliigassa KuPS:n riveissä ja talvella miehen tie vei Ykköseen AC Ouluun, jossa kausi on ollut menestyksekäs: 13 ottelussa maaleja syntyi kahdeksan.

Jovovicin sopimuksessa on myös optio ensi kaudesta.

JJK on solminut loppukauden kattavan sopimuksen virolaisen laitapuolustaja Hindrek Ojamaan kanssa.

Vuonna 1995 syntynyt Ojamaa on käynyt läpi Viron nuorten maajoukkueikäluokat ja noussut myös A-maajoukkueen rinkiin debytoiden viime vuonna ystävyysottelussa Ruotsia vastaan. Seurajoukkuetasolla Ojamaa on tahkonnut Viron Meistriliigaa Levadian, Nõmme Kaljun ja Tammekan riveissä.

Ojamaa on monelle Veikkausliigaa seuranneelle tuttu nimi Hindrekin isoveljen Henrikin myötä – muutama vuosi vanhempi Henrik nähtiin liigassa RoPS:n paidassa kaudella 2011. Nyt Henrik edustaa Skotlannin pääsarjaseura Dundee FC:ta lainasopimuksella hollantilaisesta Go Ahead Eaglesista ja myös Hindrek oli aiemmin Dundeen mukana.

Sopimusta ei kuitenkaan syntynyt ja Ojamaan agentti kuuli JJK:n etsivän laitapuolustajaa. Kettupaidat ovat tuskailleet pitkin kautta loukkaantumisten kanssa ja ne ovat verottaneet kipeästi myös laitapelaajistoa. Niinpä Ojamaa päätyi kettuleiriin try outille, joka johti sopimukseen.

Lähde: www.jjk.fi