JJK:lle murskavoitto Espanjassa

21.2.2011

JJK:n ensimmäinen harjoitusottelu Barcelonan leirillä sujui kauneusvirheittä, kun joukkue murskasi Madridin alueen sopimuksettomista pelaajista koostuneen pelaajayhdistys Iberosin joukkueen 9-0 (4-0).

JJK:n maaleista vastasivat kolmesti osunut Tommi Kari, kaksi maalia iskeneet Babatunde Wusu ja Zakaria Abahassine, sekä kertaalleen viimeistelleet Eero Korte ja Tamas Gruborovics.

- Pelattiin oikein hyvää peliä, liikutettiin palloa ja pystyttiin luomaan painetta ja tilanteita viimeiselle kolmannekselle. Prässipeli toimi erittäin hyvin, ja puolustuslinja pääsi nyt vähän vähemmällä, valmentaja Jori Särkkä kertoo JJK:n verkkosivuilla.

Ottelun kulkuun vaikutti myös Iberos-pelaajan ensimmäisellä puoliajalla saama suora punainen kortti. JJK peluutti ottelussa lähtökohtaisesti niitä pelaajia, jotka ovat viime aikoina pelanneet vähemmän.

- Erityisesti lämmittivät Misin (Szerovay), Eeron (Korte) ja Anton (Tapaninen) paluut pelaavaan kokoonpanoon. Misi oli maalissa pitkän tauon jälkeen ja vaikka puolustussuuntaan ei töitä ollut, osallistui avauspeliin hyvin. Eero pelasi 75 minuuttia keskikentän keskellä oli hyvin pelissä sisällä.

Lähde: www.fcjjk.com