(C) FC Inter

Interille viisi jatkosopimusta

06.9.2017

FC Inter on solminut jatkosopimukset Lucas Garcian, Benjamin Källmanin, Aati Marttisen, Henrik Moisanderin ja Tero Mäntylän kanssa. 

Uudet jatkosopimukset huomioiden FC Interillä on nyt 16 ensi kauden kattavaa pelaajasopimusta.

Joukkueen maalivahtiosastolle uudet sopimukset varmistivat ensi kaudeksi kaksi nimeä, kun Henrik Moisander että Aati Marttinen allekirjoittivat jatkosopimukset. Kahdesti Veikkausliigan parhaaksi maalivahdiksi valitun Moisanderin sopimus on yksivuotinen seuran toisen vuoden optiolla ja nuoren Aati Marttisen sopimus on kaksivuotinen seuran kolmannen vuoden optiolla.

Puolustajien listalle jatkosopimuksen tehneistä pelaajista tulee vasta viime kuussa Interiin Norjasta palannut Tero Mäntylä. Eurocupeista kokemusta erityisesti Bulgarian suurseura Ludogoretsissa saanut Mäntylä on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen seuran toisen vuoden optiolla.

Keskikentällä Interissä jatkaa kesken viime kauden Interiin PK-35 Vantaan joukkueesta siirtynyt Lucas Garcia. Interissä 28 Veikkausliigan ottelua pelannut Garcia teki ensimmäisen liigamaalinsa HIFK:n verkkoon viime kuussa. Keskikentän keskellä viime otteluissa pelanneen Garcian nyt tekemä sopimus on yksivuotinen ja siinä on seuran optio toisesta vuodesta.

Inter-hyökkäyksessä kaksivuotisella sopimuksella jatkaa Benjamin Källman. Viime kaudeksi Interiin EIF:stä siirtynyt Källman on tänä vuonna tehnyt läpimurtonsa Veikkausliigassa tekemällä seitsemän maalia. Källman on myös ottanut paikkansa Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen ykköshyökkääjänä.

Lähde: www.fcinter.fi