Ilvekselle kaksi uutta pelaajaa

Ilvekselle kaksi uutta pelaajaa

14.8.2017

Ilves on vahvistanut rivejään kahdella uudella pelaajalla. 

Ilves on solminut tämän ja ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Marius Noubissin kanssa. Noubissi on 20-vuotias kamerunilaishyökkääjä, joka on viimeksi pelannut Portugalin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Gil Vicente -seurassa. Sunnuntaina Tampereella Ilveksen mukana ensimmäistä kertaa harjoitelleella Noubissillä on kokemusta myös kotimaansa sekä Tunisian pääsarjoista.

– Marius on edustanut maataan junioritasolla. Kyseessä on röyhkeä kärkipelaaja, joka pystyy myös suojaamaan palloa ja pelaamaan selkä maalia kohden, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss tietää kertoa seurojen sivuilla.

Ilves on solminut tämän ja ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Niklas Jokelaisen kanssa. 17-vuotias Jokelainen on kotoisin Oulusta, jossa hän on pelannut Ykköstä AC Oulun riveissä. Ennen Tampereelle muuttoaan Jokelainen vietti yhden vuoden Valioliigaseura Stoken akatemiassa. Ulottuva hyökkääjä on edustanut myös eri ikäluokkien poikamaajoukkueita.

 – Niklas on todella lupaava vasenjalkainen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan piikissä sekä kärjen alapuolella. Olen katsellut hänen otteitaan junnumaajoukkueissa. Suuresta potentiaalista huolimatta nyt tarvitaan tiettyä rauhoittumista Englannista muuton jälkeen. Fysiikkatreenit korostuvat myös. Toivottavasti hänen henkinen kotinsa löytyy Tampereelta nopeasti, Wiss pohtii.

Lähde: https://ilvesedustus.fi