IFK Mariehamn taipui Legia Varsovalle

13.7.2017

IFK Mariehamn aloitti Mestarien liigan karsinnat kotikentällään puolalaista Legia Varsovaa vastaan keskiviikkoiltana. Legia voitti joukkueiden välisen ensimmäisen osaottelun 3-0 (3-0).

IFK sai otteluun huonoimman mahdollisen alun, kun Aapo Mäenpää kaatoi Lukasz Brozin rangaistusalueella seitsemännellä minuutilla ja Guilherme iski rankkarista Legian johtoon. Toinen maali nähtiin 40. minuutilla, kun Otso Virtanen torjui Kasper Hämäläisen puskun ja Dominik Nagy siirsi paluupallon verkkoon. Muutamaa minuuttia myöhemmin oli Hämäläisen vuoro onnistua, kun hän viimeisteli varmasti läpiajon päätteeksi.

Toisella puoliajalla ei enää maaleja nähty ja näin Legia lähtee turvallisesta johtoasemasta ensi viikolla pelattavaan toiseen osaotteluun.