HJK:lle ja VPS:lle tappiot Eurooppa-liigan karsinnoissa

14.7.2017

HJK ja VPS aloittivat Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen ottelut vierastappioilla.

HJK hävisi vieraskentällä makedonialaiselle KF Shkëndijalle 1-3 (1-1). HJK meni ottelussa johtoon 35. minuutilla, kun Ousman Jallow onnistui maalinteossa, mutta tilanne tasoittui ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Besart Ibraimi iski rankkarista tasoituksen. Sama mies vei KF Shkëndijan johtoon noin tunnin kohdalla ja viisi minuuttia myöhemmin HJK:n ilta synkkeni entisestään, kun Shkëndijalle vihellettiin toinen rankkari ja Hannu Patronen sai tilanteesta punaisen kortin. Ibraimi viimeisteli hattutemppunsa rankkarista ja näin HJK joutuu lähtemään kotiotteluunsa kahden maalin takaa-ajoasemasta.

VPS hävisi vieraskentällä Bröndbylle 0-2 (0-2). Ottelu ratkesi ensimmäisen puolituntisen aikana, kun tanskalaisilta Teemu Pukki ja Kasper Fisker onnistuivat maalinteossa. Enempää maaleja ei ottelusa nähty.

Toiset osaottelut pelataan ensi viikon torstaina.